top of page
Clip In flatlay.jpg

 Waarschijnlijk het mooiste haar dat u ooit heeft gevoeld.  

 Geef je haar onmiddellijk volume en lengte!  

ShowponyLogo_Black_FA1.png

Bij K'Hair Line werken wij enkel met de beste A klasse hairextensions. ShowPony is de absolute leider in het continu ontwikkelen van hoogwaardige extensions. Dit toonaangevende Australische bedrijf heeft meer dan 35 jaar ervaring.
Uw voordeel? Geen beschadigd haar of hoofdpijn!

Met maar liefst 36 natuurlijke kleurtonen en jaarlijkse toevoegingen van trendkleuren is er voor ieder wat wils. Al onze hairextensions zijn steeds te bewonderen en lengtes zijn mogelijk van 30cm tot zelfs 60cm lang

Het plaatsen van extensions is echt vakmanschap. Dit vraagt nauwkeurig werken en een goede voorbereiding. Na een eerste adviserend gesprek, dat bovendien gratis en vrijblijvend is, kunnen we jouw extensions al de dag nadien plaatsen. 

De Hairextensions zijn van de allerbeste kwaliteit en bezitten 80% natuurlijke Indiaas & 20% Europees menselijk haar. Deze extensions werden niet behandeld met olyquaternium, siliconen, oliën of andere chemische gladmakers.Ze zijn een fantastisch modeaccessoire geworden om kleurveranderingen en highlights te creëren.

1.png

Het plaatsen van hairextensions vraagt nauwkeurig werken en een goede voorbereiding.

Tijdens een eerste adviserend gesprek, dat bovendien gratis en vrijblijvend is, kiezen we kleur en lengte en gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jouw haar. Met maar liefst 36 natuurlijke kleurtonen en jaarlijkse toevoegingen van trendkleuren is er voor ieder wat wils. We plaatsen je extensions de dag nadien.

2.png

Het plaatsen van extensions is vakmanschap: de extensions moeten er mooi en natuurlijk uitzien. Dat betekent dat ze goed moeten worden gezet en zorgvuldig moeten worden bijgesneden. Dit is een vaardigheid die tijd en oefening kost. Daarnaast is het belangrijk om goed advies te krijgen over hoe u het beste met uw extensions om kunt gaan. Dit zorgt ervoor dat ze langer meegaan en dat u ze thuis ook weer mooi in model krijgt. 

3.png

Voor onderhoud en de volledige verzorging speciaal geformuleerd voor uw hairextensions
kan u steeds bij ons terecht. 

  • Wat is de prijs voor een behandeling?
    De prijzen voor een Goldwell Kerasilk behandeling starten vanaf €170 voor een kort kapsel en €220 voor een halflang kapsel. In deze prijs zit alles inbegrepen (wassen haren met verzorgende shampoo, Kerasilk product, voedend serum en brushen). Bij mij krijg je na de sessie ook een fles shampoo en conditioner mee naar huis om jouw haren ook thuis in topvorm te houden!
  • Hoe lang blijft het resultaat?
    1 behandeling is voldoende voor minstens 3 tot 5 maanden een schitterend resultaat en zacht, handelbaar haar.
bottom of page