Clip In flatlay.jpg

 Waarschijnlijk het mooiste haar dat u ooit heeft gevoeld.  

 Geef je haar onmiddellijk volume en lengte!  

ShowponyLogo_Black_FA1.png

Bij K'Hair Line werken wij enkel met de beste A klasse hairextensions. ShowPony is de absolute leider in het continu ontwikkelen van hoogwaardige extensions. Dit toonaangevende Australische bedrijf heeft meer dan 35 jaar ervaring.
Uw voordeel? Geen beschadigd haar of hoofdpijn!

Met maar liefst 36 natuurlijke kleurtonen en jaarlijkse toevoegingen van trendkleuren is er voor ieder wat wils. Al onze hairextensions zijn steeds te bewonderen en lengtes zijn mogelijk van 30cm tot zelfs 60cm lang

Het plaatsen van extensions is echt vakmanschap. Dit vraagt nauwkeurig werken en een goede voorbereiding. Na een eerste adviserend gesprek, dat bovendien gratis en vrijblijvend is, kunnen we jouw extensions al de dag nadien plaatsen. 

De Hairextensions zijn van de allerbeste kwaliteit en bezitten 80% natuurlijke Indiaas & 20% Europees menselijk haar. Deze extensions werden niet behandeld met olyquaternium, siliconen, oliën of andere chemische gladmakers.Ze zijn een fantastisch modeaccessoire geworden om kleurveranderingen en highlights te creëren.

1.png

Het plaatsen van hairextensions vraagt nauwkeurig werken en een goede voorbereiding.

Tijdens een eerste adviserend gesprek, dat bovendien gratis en vrijblijvend is, kiezen we kleur en lengte en gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jouw haar. Met maar liefst 36 natuurlijke kleurtonen en jaarlijkse toevoegingen van trendkleuren is er voor ieder wat wils. We plaatsen je extensions de dag nadien.

2.png

Het plaatsen van extensions is vakmanschap: de extensions moeten er mooi en natuurlijk uitzien. Dat betekent dat ze goed moeten worden gezet en zorgvuldig moeten worden bijgesneden. Dit is een vaardigheid die tijd en oefening kost. Daarnaast is het belangrijk om goed advies te krijgen over hoe u het beste met uw extensions om kunt gaan. Dit zorgt ervoor dat ze langer meegaan en dat u ze thuis ook weer mooi in model krijgt. 

3.png

Voor onderhoud en de volledige verzorging speciaal geformuleerd voor uw hairextensions
kan u steeds bij ons terecht. 

Veelgestelde vragen

Hoe lang moeten mijn haren zijn om ze mooi te kunnen verlengen?


Is je haar zo’n 15 cm lang, dan kunnen we het in lengte verdubbelen of extra volume toevoegen. Je hoeft dus niet per se te wachten tot je haren halflang zijn. Komen je eigen haren tot je schouders? Dan kun je ze zo lang laten maken als mogelijk is. Dit is ook het mooiste resultaat.
Hoeveel hairextensions heb ik nodig?


De hoeveelheid hairextensions die je nodig hebt verschilt van persoon tot persoon. Heb je fijn of dun haar, dan heb je beduidend minder nodig om je haar te verlengen dan iemand met een volle bos haren. Te weinig extensions plaatsen is afgeraden, dit geeft namelijk geen mooi eindresultaat. De overgang van het natuurlijke haar naar de extensions valt dan veel te fel op en dat is natuurlijk niet de bedoeling!
Mag ik mijn haren meteen wassen nadat mijn extensions geplaatst zijn?


Wij raden aan om na het plaatsen van je hairextensions je haren zo’n 24 tot 48 uren niet te wassen.