Een langdurige oplossing voor onhandelbaar frisee haar 

 op basis van natuurlijke, niet-agressieve producten 

Frisee of pluishaar ontstaat wanneer haarschubben te ver open staan. Een Goldwell Kerasilk keratine behandeling verzorgt het haar van binnenuit, waardoor de haarschubben zich weer sluiten en je prachtig zacht, handelbaar haar krijgt.

Je mag pas Goldwell behandelingen uitvoeren (en producten verkopen) wanneer je een uitgebreide opleiding hebt gevolgd en geslaagd bent voor het examen. Enkel op die manier verzekert Goldwell zich er van dat hun producten op de JUISTE manier worden gebruikt.

1 behandeling is voldoende voor minstens 3 tot 5 maanden een schitterend resultaat en zacht, handelbaar haar.

Vroeger werd frisee haar opnieuw sluik gemaakt door het gebruik van zeer agressieve producten die het haar beschadigen.

Die tijd is gelukkig voorbij: Goldwell Kerasilk is een milde, niet-agressieve behandeling die het haar van binnenuit voedt en verzorgt.

Omdat ik zonder personeel werk en een Goldwell Kerasilk Keratine behandeling al vlug zo'n 2,5u in beslag neemt, kan ik maximum 1 behandeling per dag doen.

De prijzen voor een Goldwell Kerasilk behandeling starten vanaf €170 voor een kort kapsel en €220 voor een halflang kapsel.In deze prijs zit alles inbegrepen (wassen haren met verzorgende shampoo, Kerasilk product, voedend serum en brushen). Bij mij krijg je na de sessie ook een fles shampoo en conditioner mee naar huis om jouw haren ook thuis in topvorm te houden!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs voor een behandeling?


De prijzen voor een Goldwell Kerasilk behandeling starten vanaf €170 voor een kort kapsel en €220 voor een halflang kapsel. In deze prijs zit alles inbegrepen (wassen haren met verzorgende shampoo, Kerasilk product, voedend serum en brushen). Bij mij krijg je na de sessie ook een fles shampoo en conditioner mee naar huis om jouw haren ook thuis in topvorm te houden!




Hoe lang blijft het resultaat?


1 behandeling is voldoende voor minstens 3 tot 5 maanden een schitterend resultaat en zacht, handelbaar haar.





  • Facebook
  • Instagram

K'Hair Line

Ossendriesstraat 18

3520 Zonhoven 

0498 82 18 19

* bij mij kan je niet bij Bancontact betalen

maandag: 9u-18u 

dinsdag: 9u-18u

woensdag: gesloten

donderdag: 9u-18u

vrijdag: 9u-18u

zaterdag: 8u-16u

zondag: gesloten

boenk_erop_herk_logo.png