top of page
WhatsApp Image 2023-04-11 at 20.25.41.jpeg

 Een langdurige oplossing voor onhandelbaar frisee haar 

 op basis van natuurlijke, niet-agressieve producten  

goldwell.png

Frisee of pluishaar ontstaat wanneer haarschubben te ver open staan. Een Goldwell Kerasilk keratine behandeling verzorgt het haar van binnenuit, waardoor de haarschubben zich weer sluiten en je prachtig zacht, handelbaar haar krijgt.

Je mag pas Goldwell behandelingen uitvoeren (en producten verkopen) wanneer je een uitgebreide opleiding hebt gevolgd en geslaagd bent voor het examen. Enkel op die manier verzekert Goldwell zich er van dat hun producten op de JUISTE manier worden gebruikt.

1 behandeling is voldoende voor minstens 3 tot 5 maanden een schitterend resultaat en zacht, handelbaar haar.

Vroeger werd frisee haar opnieuw sluik gemaakt door het gebruik van zeer agressieve producten die het haar beschadigen.

Die tijd is gelukkig voorbij: Goldwell Kerasilk is een milde, niet-agressieve behandeling die het haar van binnenuit voedt en verzorgt.

Maximum 1 Goldwell Kerasilk Keratine behandeling per dag?

Omdat ik zonder personeel werk en een Goldwell Kerasilk Keratine behandeling al vlug zo'n 2,5u in beslag neemt, kan ik maximum 1 behandeling per dag doen.

De prijzen voor een Goldwell Kerasilk behandeling starten vanaf €170 voor een kort kapsel en €220 voor een halflang kapsel.In deze prijs zit alles inbegrepen (wassen haren met verzorgende shampoo, Kerasilk product, voedend serum en brushen). Bij mij krijg je na de sessie ook een fles shampoo en conditioner mee naar huis om jouw haren ook thuis in topvorm te houden!

  • Wat is de prijs voor een behandeling?
    De prijzen voor een Goldwell Kerasilk behandeling starten vanaf €170 voor een kort kapsel en €220 voor een halflang kapsel. In deze prijs zit alles inbegrepen (wassen haren met verzorgende shampoo, Kerasilk product, voedend serum en brushen). Bij mij krijg je na de sessie ook een fles shampoo en conditioner mee naar huis om jouw haren ook thuis in topvorm te houden!
  • Hoe lang blijft het resultaat?
    1 behandeling is voldoende voor minstens 3 tot 5 maanden een schitterend resultaat en zacht, handelbaar haar.
bottom of page